Kasvojooga

Mitä Kasvojooga on ja kenelle se sopii?

Kasvojooga tuo huomion kehosi näkyvimpiin lihaksiin: kasvoihin. Kasvoillamme on ylityöskenteleviä, kiristyviä lihaksia, jotka aiheuttavat pahimmillaan jännityspäänsärkyjä ja puremalihasten kiputiloja. Lisäksi kasvoillamme on laiskottelevia lihaksia, jotka saattavat olla vuosien mittaan menettäneet voimansa ja kimmoisuutensa saaden kasvojen ilmeen valahtamaan. 

Kasvojooga on luonnollinen keino saada positiivinen, nuorekas ilme. Aktivoimalla ja rentouttamalla oikeita lihaksia lisäät hyvinvointiasi ja saat hehkua kasvoille. Opettelet samalla eroon tavoista, joilla huomaamattasi aiheutat ryppyjä kasvoillesi. Kasvojooga myös vahvistaa nenähengitystä, joka auttaa jopa nukkumaan paremmin.

Kasvojooga on harjoitus, jonka merkityksen ymmärrät vasta testattuasi sitä. Laji sopii kaikille sukupuolille ja kaiken ikäisille. Tule rohkeasti kokeilemaan! 

Lue lisää Valotilan kasvojoogatarjonnasta alta.

Kasvojoogaopettaja Päivi Salminen

 Päivi Salminen on Suomen kokenein kasvojoogaopettaja ja opettajien kouluttaja. Jo lapsena kasvoharjoitteluun tutustunut Päivi huolehtii siitä, että oppilaat tekevät oikeita asioita ja myös ymmärtävät, miksi mitäkin harjoitusta kannattaa tehdä. Tule mukaan hyötymään Päivin laajasta kasvojen anatomian tuntemuksesta! 

Päiviltä ilmestyi Kasvojoogakirja 1.9.2023

Päiviin pääset tutustumaan myös hänen omien sivujensa kautta 

www.paivisalminen.fi

Tutustu myös hänen monipuoliseen YouTube kanavaansa TÄSTÄ

Päivi myös kouluttaa Kasvojoogaohjaajia. Koulutustarjontaan pääset tutustumaan Päivin sivujen kautta.

Syksyn Kasvojoogakurssi

Tiistaisin klo 17.00-18.00

Kurssi 27.8.-8.10.2024 (7 kertaa)

Hinta 139€ (aikaisemmille Valotilan pitkille kasvojoogakursseille osallistuneille 120€)

Syksyn Kasvojoogakurssi pidetään kokonaan etänä. Voit siis osallistua missä vain ja oikeastaan milloin vain. Kaikista kerroista on saatavilla myös tallenteet. Niiden kautta voit kerrata oppimaasi tai omaksua helposti kurssikerralla käydyt asiat, jos olet jostain syystä estynyt osallistumasta lähitunnille. 

Päivi huomioi jokaisen osallistujan henkilökohtaisesti ja saat edistymisestäsi ja harjoittelusta palautetta.

Kurssiin kuuluu myös vartin etätapaaminen kahdestaan Päivi Salmisen kanssa. Tapaaminen pidetään toukokuussa, kun liikkeet ovat hallussa, joten tapaamisessa päästään keskittymään kotiharjoittelun ohjeistamiseen.

Näkyvimmät lihaksesi löytyvät kasvoistasi ja se, miten niitä käytät, vaikuttaa uskomattoman paljon niin ulkonäköösi kuin hyvinvointiisi. Rentouttamalla ylityöskenteleviä lihaksia ja aktivoimalla nukahtaneita lihaksia teet ilmeestäsi positiivisen ja nuorekkaan – ilman kallista kosmetiikkaa tai pistoksia. Samalla opettelet eroon tavoista, jotka aiheuttavat pahimmillaan päänsärkyjä ja leukanivelen jännittymistä. Kasvojoogan kruununa varmistat sujuvan ja luontevan nenähengityksen, jonka avulla moni myös nukkuu paremmin.

Valotilan Kasvojoogakurssi on kahden kuukauden mittainen matka, jolla opit täysin uuden ryhdin kasvoillesi. Kasvojoogakurssi yhdistää kasvojoogaa, kasvojen akupainantaa ja erilaisia kasvohierontatekniikoita. Kurssiin sisältyy viikottainen tunnin harjoitus sekä kotitehtävät, joista muokkautuu oma yksilöllinen kasvojoogaohjelmasi. Kehitystä seurataan kuukausittain.

Yläluomet nousseet, hymy suurentunut, kaksoisleuka pienentynyt, leukaperät kiinteytyneet, nenä kaventunut ja terävöitynyt.”
– Asiakaspalaute 4kk kasvojoogaamisen jälkeen

Kasvojoogakoulun opettajana toimii Suomen kokenein kasvojoogaopettaja ja opettajien kouluttaja Päivi Salminen. Jo lapsena kasvoharjoitteluun tutustunut Päivi huolehtii siitä, että oppilaat tekevät oikeita asioita ja myös ymmärtävät, miksi mitäkin harjoitusta kannattaa tehdä. Kurssilla pääset hyötymään Päivin laajasta kasvojen anatomian tuntemuksesta!

Tallenne jokaisesta tunnista on käytössäsi koko kurssin ajan, jos et pääsisi osallistumaan suorana, jos haluat kerrata oppeja tai vain saada enemmän harjoitusta.

Kasvojooga kannattaa tehdä puhtain käsin ja mieluiten puhtaille kasvoille. Harjoittelua varten tarvitset peilin, jota sinun ei tarvitse pitää kädessä (etäosallistujille webbikamera ajaa saman asian). Teemme joka kerta myös kasvohierontaa, jota varten kannattaa varata kasvoöljyä tai -voidetta. Myös gua sha -lastasta on hyötyä.