Valotila verkossa

Kasvojoogakoulu kevät 2023

Näkyvimmät lihaksesi löytyvät kasvoistasi ja se, miten niitä käytät, vaikuttaa uskomattoman paljon niin ulkonäköösi kuin hyvinvointiisi. Rentouttamalla ylityöskenteleviä lihaksia ja aktivoimalla nukahtaneita lihaksia teet ilmeestäsi positiivisen ja nuorekkaan – ilman kallista kosmetiikkaa tai pistoksia. Samalla opettelet eroon tavoista, jotka aiheuttavat pahimmillaan päänsärkyjä ja leukanivelen jännittymistä. Kasvojoogan kruununa varmistat sujuvan ja luontevan nenähengityksen, jonka avulla moni myös nukkuu paremmin.

Valotilan Kasvojoogakoulu on viiden kuukauden mittainen matka, jolla opit täysin uuden ryhdin kasvoillesi. Kasvojoogakoulu yhdistää kasvojoogaa, kasvojen akupainantaa ja erilaisia kasvohierontatekniikoita. Koko kevätkauden kestävään kurssiin sisältyy viikottainen tunnin harjoitus sekä kotitehtävät, joista muokkautuu oma yksilöllinen kasvojoogaohjelmasi. Kehitystä seurataan kuukausittain.

Kasvojoogakoulu kokoontuu 18.1. – 7.6.2023 keskiviikkoisin klo 16:45 – 17:45 (21 x 60 minuuttia). Joka toinen tapaaminen on mahdollista olla paikan päällä Valotilassa, mutta koko kasvojooga koulun voi käydä myös etänä. Kaikista kerroista kuvataan myös tallenne, joka on kaikkien osallistujien saatavilla. Ei siis haittaa, vaikket pääse jollain kerralla mukaan paikanpäälle tai osallistuminen etänäkin on mahdotonta.

Kurssin hinta on 349 €

Early bird -hinta 24.12.2022 asti 319 €

“Yläluomet nousseet, hymy suurentunut, kaksoisleuka pienentynyt, leukaperät kiinteytyneet, nenä kaventunut ja terävöitynyt.”– Asiakaspalaute 5kk kasvojoogaamisen jälkeen

Kasvojoogakoulun opettajana toimii Suomen kokenein kasvojoogaopettaja ja opettajien kouluttaja Päivi Salminen. Jo lapsena kasvoharjoitteluun tutustunut Päivi huolehtii siitä, että oppilaat tekevät oikeita asioita ja myös ymmärtävät, miksi mitäkin harjoitusta kannattaa tehdä. Kurssilla pääset hyötymään Päivin laajasta kasvojen anatomian tuntemuksesta!

Viikkotunneista 10 järjestetään paikan päällä Valotilassa, muut etänä. Myös Valotilassa järjestettäviin tunteihin voi osallistua etänä, joten osallistuminen onnistuu asuinpaikkakunnastasi riippumatta. Kysymyksiä voi esittää paikan päällä tai etäosallistujana. Tallenne jokaisesta tunnista on käytössäsi 2 viikon ajan, jos et pääsisi osallistumaan suorana, jos haluat kerrata oppeja tai vain saada enemmän harjoitusta.

Kasvojooga kannattaa tehdä puhtain käsin ja mieluiten puhtaille kasvoille. Harjoittelua varten tarvitset peilin, jota sinun ei tarvitse pitää kädessä (etäosallistujille webbikamera ajaa saman asian). Teemme joka kerta myös kasvohierontaa, jota varten kannattaa varata kasvoöljyä tai -voidetta. Myös gua sha -lastasta on hyötyä.

 

 

Liikkujan koti

Liikkujan koti tuo ohjatut treenit & joogatunnit kotiisi.

Liikkujan koti on todella monipuolinen treenipaikka ja joogastudio omassa olohuoneessasi. Liikkujan koti toimii Facebookissa. Pääset liikkumaan ohjatusti vaikka monta kertaa viikossa. Liikkujan koti tarjoaa yli 40 erilaista tuntia ja yli kaksisataa tallennetta. 

Olet erittäin lämpimästi tervetullut mukaan liikkumaan kanssani juuri siellä missä olet ja juuri silloin kun sinulle sopii.