Remontti Reetat

Remontti Reetat hyvinvointivalmennus verkossa

Oletko kokeillut karkkilakkoa, tehotreenikuuria, ruokien punnitsemista ja ateriankorvikkeita pudottaaksesi painoa ja voidaksesi paremmin? Oletko soimannut itseäsi itsekurin puutteesta ja repsahduksista sekä miettinyt, mistä löytyisi taas se kuuluisa selkäranka? Oletko voinut pysyvästi paremmin tehtyäsi tämän kaiken? Oletko ollut onnellisempi? Et ole ainoa, joka todennäköisesti vastaa, ettei olo muuttunutkaan näillä keinoilla yhtään paremmaksi. Et ole yksin. Moni muu on kokenut saman ja etsii yhä epätoivoisesti tietä parempaan oloon.

Meillä on sinulle kerrottavaa.
Ihminen ja yksilön hyvinvointi ovat kokonaisuuksia, joihin vaikuttaa monta asiaa. Sinussa ei ole mitään vikaa. Elämäntapamuutos on pitkä tie, joka voi olla antoisa ja mahdollisuuksia täynnä. Se ei kaadu viikonlopun herkkuövereihin tai viikon treenien väliin jättämiseen. Useimmiten se kaatuu liian kovaan aloitusvauhtiin, epärealistisiin tavoitteisiin ja vaatimuksiin itseä kohtaan, suureen psyykkiseen ja/tai fyysiseen kuormitukseen, käsittelemättömiin epäonnistumisen tunteisiin ja sitä kautta motivaation kuihtumiseen. Onneksi asiat voi tehdä myös toisin. Tähän perustuu Remontti Reetat hyvinvointivalmennus verkossa.

8 viikon valmennusmatka johdattaa sinua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tielle. Valmennus muodostuu neljästä osa-alueesta, jotka ovat uni, ruoka, liikunta ja palautuminen. Kahdeksan viikon ajan valmennuksessa keskitytään myös siihen, mitä pään sisällä tapahtuu: motivaatioon, haasteista selviämiseen ja paremman itsetuntemuksen kehittämiseen.

Tämä valmennus on suunniteltu sinulle, joka olet valmis muutokseen. Haluat voida paremmin, olet valmis oppimaan itsestäsi, ottamaan vastuun itsestäsi ja olet valmis tekemään töitä muutoksen eteen. Et tavoittele pikavoittoja ja ymmärrät, että elämäntapamuutos vaatii aikaa ja sitoutumista. Tämä valmennus voi olla alku sinun matkallesi kohti parempaa oloa.

Tätä on Remontti Reetat hyvinvointivalmennus:

 • 8 viikon matka omaan hyvinvointiin verkossa
 • Valmennus perustuu neljään hyvinvoinnin keskeiseen osa-alueeseen: uneen, ruokaan, liikuntaan ja palautumiseen. Osa-alueista tulee joka viikko innostavia tehtäviä, harjoituksia ja videoita, joita tekemällä etenet kohti parempaa oloa ja motivaatio pysyy yllä.
 • Uni: Unen ja hyvinvoinnin välinen yhteys, oman unen laatu ja määrä, nukkumisen rutiinit ja unta parantavat tavat. Nuku paremmin ja tunne itsesi levänneeksi.
 • Ruoka: Monipuolinen, maistuva ja hyvinvointia tukeva syöminen ilman punnitsemista ja kitukuureja. Opi rakentamaan itsellesi sopiva ja joustava tapa syödä sekä voida hyvin ilman kalorien laskemista tai valmiin ruokavalion noudattamista. Herkullisia kasvisruokareseptejä ja vinkkejä viikon ruokien suunnitteluun ja kaupassa käyntiin.
 • Liikunta: Liikkumisen aloittaminen maltilla, oman kehon kuuntelu, liikkumisen säännöllisyys ja ilo. Joka viikko 2-3 kokonaan ohjattua helppoa, mutta tehokasta, turvallista ja iloista liikuntaharjoitusta. Kesto 15-60min./kerta. Harjoituksissa annetaan aina ohjeet siihen, miten voit muokata harjoituksen vastaamaan parhaiten omia tarpeitasi.
 • Palautuminen: mielen ja kehon palautuminen kuormituksesta, oman kuormituksen tunnistaminen, kuormituksen sääteleminen ja rentoutuminen.
 • Valmennukseen osallistuaksesi tarvitset: toimivan nettiyhteyden ja laitteen netin käyttöä varten (puhelin, läppäri tai tabletti), Facebook- tunnukset, jumppamaton tai muun alustan, jumppakuminauhan sekä mahdollisesti kotoa yleensä löytyvää muuta välineistöä (pöytä, seinä, tuoli, tyyny, viltti…).

Me emme lupaa, että kahdeksan viikon aikana elämässäsi tapahtuu suuri ihme. Me emme lupaa, että elämäsi muuttuu pysyvästi paremmaksi tämän valmennuksen aikana. Mutta me lupaamme antaa sinulle parhaan osaamisemme ja vuosien kokemuksemme hyvinvointialalta, jotta sinä pääset mahdollisimman hyvään alkuun omalla muutoksen tielläsi.

Voi olla, että kahdeksan viikon jälkeen:

 • Tunnet itseäsi ja käyttäytymismallejasi paremmin.
 • Ajattelusi itseäsi kohtaan on muuttunut armollisemmaksi.
 • Tunnistat kehosi ja mielesi viestejä paremmin ja osaat toimia niitä kunnioittaen.
 • Opit monipuolisempaa sekä joustavampaa syömistä.
 • Huomaat, millainen liikkuminen sopii sinulle ja tuo hyvää oloa niin, että kipinä säännölliseen liikkumiseen syttyy.
 • Löydät itsellesi toimivia tapoja palautua kuormituksesta ja parannat unesi laatua.
 • Olosi on virkeämpi, tunnet jaksavasi ja voivasi paremmin.

Valmennus alkaa 11.1.2021 ja kestää 8 viikkoa.

Valmennuksen hinta on 45€

Kaikki valmennusmateriaalit ovat käytössäsi vuoden 2020 loppuun saakka.  Valmennuksen voit ostaa verkkokaupastamme. Ennen valmennuksen alkua pääset liittymään suljettuun Facebook- ryhmään, jossa valmennus tapahtuu. Saat linkin ryhmään liittymisestä sähköpostiosoitteeseesi, jonka annat ostoksesi yhteydessä. Voit myös hyödyntää liikuntaetuja (Smartum, Edenred, Eazybreak, Epassi) ostaaksesi valmennuksen laittamalla viestiä: eva@younga.fi