Bolsterin vaihtopäällinen - Ruusunmarja

Valotilan oma bolsteri on yhdistelmä suomalaisella käsityöllä ja joogarakkaudella  Vallilan laatukankaista valmistettua päällistä ja Sarwayogan tattariakanalla täytettyä sisustyynyä. Voit hankkia itsellesi koko bolsterin päällyksineen tai tilata vain bolsterin päällisen. Valotilan bolsterin päällinen käy useimpiin markkinoilla oleviin bolstereihin ja putkityynyihin.

25,00

Kuvaus

Valotilan oma bolsteri on yhdistelmä suomalaisella käsityöllä ja joogarakkaudella  Vallilan laatukankaista valmistettua päällistä ja Sarwayogan tattariakanalla täytettyä sisustyynyä. Voit hankkia itsellesi koko bolsterin päällyksineen tai tilata vain bolsterin päällisen.

Valotilan bolsterin päällinen on Hämeenlinnalaisen pienen käsityöläisen rakkaudella ompelema ja suunnittelema. Se sopii monen peruskokoisen bolsterin päälle. Päällinen on valmistettu Vallilan kankaasta  materiaali 83 % puuvillaa, 17 % polyesteriä. Päällinen on irrotettava ja pestävä. Päällinen on helppo pukea sisätyynyn päälle. Päällisen toisessa päässä on kantokahva.

Sisustyyny on Sarwayogan valmistama luomutattariakanatäytteinen, kotimainen, laadukas peruskokoinen  putkityyny. Päädyssä on vetoketju, jonka kautta voit säädellä bolsterin kovuutta poistamalla tai lisäämällä täytettä.

Pituus: 63 cm
Ympärys: 70 cm
Halkaisija: 23 cm
Paino: n. 3,8 kg

Pese päällinen 40 C asteessa samanväristen kanssa.