Skip to content Skip to footer

Joogatuntien 10-kortti

110,00

Valotilan joogatunnit ovat kokonaisvaltaisia mielen ja kehon harjoituksen yhdistelmiä, jotka tuottavat rauhaa ja hyvinvointia osallistujilleen. Valotila tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia joogatunteja. Lukujärjestyksestä löydät lempeää joogaa, Yin joogaa ja dynaamisia vinyasatunteja.

Valotilan joogatunnit ovat kokonaisvaltaisia mielen ja kehon harjoituksen yhdistelmiä, jotka tuottavat rauhaa ja hyvinvointia osallistujilleen. Valotila tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia joogatunteja. Lukujärjestyksestä löydät lempeää joogaa, Yin joogaa ja dynaamisia vinyasatunteja. Valotilan studiolla pääset osallistumaan myös lämpö- ja ilmajoogatunneille. Tunneilta löytyy kaikille osallistujille alustat ja muut tarvittavat apuvälineet, mutta voit ottaa mukaan myös oman joogamattosi.

10 – kerran kortilla voit osallistua Valotilassa ja Lyseon koululla järjestettäville joogatunneille. Kymppikortti ei käy tapahtumiin. Kortti on voimassa 3kk ensimmäisestä käyntikerrasta ja käyttämätön kortti menee vanhaksi 4kk ostopäivästä. Joogatunneille voit osallistua kertamaksulla tai kymppikortilla. Joogatuntien kertamaksu on 15€ ja kymmenen kerran sarjakortin normaalihinta 110€.

Valotilan kymppikortit ovat sähköisiä, eli et saa ostostasi materiaalista korttia. Kun varaat paikan tunnille ja saavut paikalle, korttisi aktivoituu. Halutessasi maksaa liikuntaetuuksilla, kuten Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak, ole yhteydessä eva@younga.fi

Tutustu tuntikuvauksiin ja varaa paikka tunnille tästä!

Valotilan studio

Aulangontie 44

13220 Hämeenlinna

Yhteystiedot

eva@younga.fi
Puh. 044 978 0083

Valotila © 2020 All Rights Reserved