Joogatuntien 10-kortti

Valotilan joogatunnit ovat kokonaisvaltaisia mielen ja kehon harjoituksen yhdistelmiä, jotka tuottavat rauhaa ja hyvinvointia osallistujilleen. Valotila tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia joogatunteja. Lukujärjestyksestä löydät lempeää joogaa, Yin joogaa ja dynaamisia vinyasatunteja.

120,00

Kuvaus

Valotilan joogatunnit ovat kokonaisvaltaisia mielen ja kehon harjoituksen yhdistelmiä, jotka tuottavat rauhaa ja hyvinvointia osallistujilleen. Valotila tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia joogatunteja. Lukujärjestyksestä löydät lempeää joogaa, Yin joogaa ja dynaamisia vinyasatunteja. Valotilan studiolla pääset osallistumaan myös lämpö- ja ilmajoogatunneille. Tunneilta löytyy kaikille osallistujille alustat ja muut tarvittavat apuvälineet, mutta voit ottaa mukaan myös oman joogamattosi.

10 – kerran kortilla voit osallistua Valotilassa järjestettäville joogatunneille. Kymppikortti ei käy tapahtumiin. Kortti on voimassa 3kk ensimmäisestä käyntikerrasta ja käyttämätön kortti menee vanhaksi 4kk ostopäivästä. Joogatunneille voit osallistua kertamaksulla tai kymppikortilla. Joogatuntien kertamaksu on 15€ ja kymmenen kerran sarjakortin normaalihinta 120€.

Valotilan kymppikortit ovat sähköisiä, eli et saa ostostasi materiaalista korttia. Kun varaat paikan tunnille ja saavut paikalle, korttisi aktivoituu. Halutessasi maksaa liikuntaetuuksilla, kuten Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak, ole yhteydessä eva@younga.fi

Tutustu tuntikuvauksiin ja varaa paikka tunnille tästä!