Juoksukoulu – Kuntoa lenkkipolulle 2023

Haaveiletko lenkille lähdöstä tai siitä kuuluisasta flow-tunteesta juostessa? Tuntuuko juoksu ja hölkkä pelkältä puurtamiselta ja innostus laantuu ensimmäisen tai toisen kerran jälkeen? Jos nämä ajatukset kuulostavat tutuilta ja yksin ei tule lenkille lähdettyä, lähdetään yhdessä. Jokaviikkoisilla monipuolisilla treeneillä ja harjoitteilla jalkasi saavat siivet ja matkasi parempaan kuntoon on jo hyvässä vauhdissa. Kurssilta saat yksinkertaisen juoksuohjelman, jota noudattamalla kehität kuntoasi ja jaksat paremmin.

Tutustumme Hämeenlinnan monipuolisiin maastoihin, lenkkipolkuihin, portaisiin ja metsäreitteihin. Ohjeistan juoksijan tekniikkaa, voimaharjoittelua, kehonhuoltoa ja palautumista. Tämä kurssi on erittäin kattava ja taatusti onnistumisen tunteen osallistujilleen antava. Tärkeintä on ulkona yhdessä liikkuminen, onnistumisen ja oivaltamisen tunne, sekä hyvä mieli jokaiselle.

Käytössäsi on kurssin ajan Juoksijan koti – facebook ryhmä, joka tarjoaa
vinkkejä ja videoita juoksijan lihaskuntoon ja kehonhuoltoon.

Aikaisempaa juoksutaustaa ei tarvita. Alustakin voi aloittaa. Kurssi antaa ideoita ja vinkkejä myös hölkkääjille, jotka tavoittelevat kehittymistä lajissa. Jokainen huomioidaan henkilökohtaisesti ja loistava porukka tsemppaa treeneissä. Varaa pian paikkasi juoksukouluun!

98,00

Kuvaus

Haaveiletko lenkille lähdöstä tai siitä kuuluisasta flow-tunteesta juostessa?

Kevään juoksukoulu starttaa torstaina 27.4.2023

Kurssin kesto 27.4.-15.6. (7 kertaa)

Klo 17.15-18.15

Hinta 98€

Tuntuuko juoksu ja hölkkä pelkältä puurtamiselta ja innostus laantuu ensimmäisen tai toisen kerran jälkeen?
Jos nämä ajatukset kuulostavat tutuilta ja yksin ei tule lenkille lähdettyä, lähdetään yhdessä.

Jokaviikkoisilla monipuolisilla treeneillä ja harjoitteilla jalkasi saavat siivet ja matkasi parempaan kuntoon on jo hyvässä vauhdissa. Tämä erilainen juoksukoulu, motivoi, innostaa ja opettaa vasta-alkajia ja jo hieman hölkänneitä.