Kasvojooga workshop

35,00

Kuvaus

Tervetuloa Kasvojooga worshoppiin!

Kasvojooga on luonnollinen keino saada positiivinen, nuorekas ilme. Kasvojen oma joogaharjoitus kohottaa kasvoja, oikaisee juonteita ja muuttaa ilmeen positiivisemmaksi – ilman pistoksia tai kallista kosmetiikkaa! Kasvojooga myös rentouttaa – säännöllinen harjoittelu vähentää hampaiden yönarskuttelua ja kuorsausta. Alat samalla opetella eroon tavoista, joilla huomaamattasi aiheutat ryppyjä kasvoillesi.

Workshopin hinta 35€. Ilmoittaudu varausjärjestelmän kautta.

Valotilan kahden tunnin Kasvojooga-workshopissa opit ymmärtämään kasvojasi aivan uudella tavalla. Työpaja sopii niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille kasvojoogeillekin. Salin seinällä on peilit, mutta halutessasi voit ottaa mukaan myös oman peilin. Lisäksi kannattaa varata kasvovoidetta tai -öljyä kasvohierontaa varten. Myös vesipullo saattaa tulla tarpeeseen! Suosittelemme tulemaan puhtain kasvoin ja käsin.
Päivi Salminen on Suomen kokenein kasvojoogaopettaja ja opettajien kouluttaja. Jo lapsena kasvoharjoitteluun tutustunut Päivi huolehtii siitä, että oppilaat tekevät oikeita asioita ja myös ymmärtävät, miksi mitäkin harjoitusta kannattaa tehdä. Tule mukaan hyötymään Päivin laajasta kasvojen anatomian tuntemuksesta!