Kuntotuntien 10-kortti

90,00

Kuvaus

Lihaskunto, voimaharjoittelu, liikkuvuus ja sykettä nostava harjoittelu ovat tärkeitä hyvinvointimme kannalta. Näistä kaikista osa-alueista kannattaa huolehtia tasapuolisesti. Valotilan kuntotunneilta ja ryhmäliikuntatarjonnasta löydät monipuolisen paketin näitä kaikkia. Harjoittelun ei tarvitse olla tylsää. Haluamme tehdä jokaisesta tunnista elämyksen, joka tuo kasvoilllesi hymyn. Onnistumisen kokemus, ilo, uuden oppiminen ja kehittyminen ovat asioita, joita haluamme asiakkaillemme tarjota.

10 – kerran kortilla voit osallistua Valotilassa järjestettäville kuntotunneille. Kymppikortti ei käy tapahtumiin. Kortti on voimassa 3kk ensimmäisestä käyntikerrasta ja käyttämätön kortti menee vanhaksi 4kk ostopäivästä.

Tunneille voit osallistua kertamaksulla tai kymppikortilla. Kuntotuntien kertamaksu on 10€ ja kymmenen kerran sarjakortin normaalihinta 90€.

Valotilan kymppikortit ovat sähköisiä, eli et saa ostostasi fyysistä korttia. Kun varaat paikan tunnille ja saavut paikalle, korttisi aktivoituu. Halutessasi maksaa liikuntaetuuksilla, kuten Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak, ole yhteydessä eva@younga.fi.