Skip to content Skip to footer

Kuntotuntien 10-kortti

90,00

Valotilan joogatunnit ovat kokonaisvaltaisia mielen ja kehon harjoituksen yhdistelmiä, jotka tuottavat rauhaa ja hyvinvointia osallistujilleen. Valotila tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia joogatunteja. Lukujärjestyksestä löydät lempeää joogaa, Yin joogaa ja dynaamisia vinyasatunteja.

Lihaskunto, voimaharjoittelu, liikkuvuus ja sykettä nostava harjoittelu ovat tärkeitä hyvinvointimme kannalta. Näistä kaikista osa-alueista kannattaa huolehtia tasapuolisesti. Valotilan kuntotunneilta ja ryhmäliikuntatarjonnasta löydät monipuolisen paketin näitä kaikkia. Harjoittelun ei tarvitse olla tylsää. Haluamme tehdä jokaisesta tunnista elämyksen, joka tuo kasvoilllesi hymyn. Onnistumisen kokemus, ilo, uuden oppiminen ja kehittyminen ovat asioita, joita haluamme asiakkaillemme tarjota.

10 – kerran kortilla voit osallistua Valotilassa ja Idänpään Torpalla järjestettäville kuntotunneille sekä ulkotreeneihin. Kymppikortti ei käy tapahtumiin. Kortti on voimassa 3kk ensimmäisestä käyntikerrasta ja käyttämätön kortti menee vanhaksi 4kk ostopäivästä.

Tunneille voit osallistua kertamaksulla tai kymppikortilla. Kuntotuntien kertamaksu on 10€ ja kymmenen kerran sarjakortin normaalihinta 90€.

Valotilan kymppikortit ovat sähköisiä, eli et saa ostostasi fyysistä korttia. Kun varaat paikan tunnille ja saavut paikalle, korttisi aktivoituu. Halutessasi maksaa liikuntaetuuksilla, kuten Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak, ole yhteydessä eva@younga.fi.

Valotilan studio

Aulangontie 44

13220 Hämeenlinna

Yhteystiedot

eva@younga.fi
Puh. 044 978 0083

Valotila © 2020 All Rights Reserved