Lasten Ilmajoogakurssi

132,00

Kuvaus

Ilmajoogassa tehdään jooga-asentoja joustavan kankaan avulla sekä jalat maassa että ilmassa, myös pää alaspäin. Ilmajooga tuo liikkumiseen riemua, mutta samalla auttaa rauhoittumaan ja keskittymään tekemiseen. Paljon liikkuvalle ilmajooga tuo kaivattua kehonhuoltoa, vähemmän liikkuvalle ilmajooga käy hyvästä treenistä. Vaikka koululiikunta ei sinua innostaisikaan, ilmajooga tuo uuden oppimisen iloa. Joogassa osallistujien tekemistä ei koskaan vertailla keskenään, eikä joogassa voi olla “hyvä” tai “huono”.

Valotilan lasten ilmajoogakurssi on tarkoitettu peruskouluikäisille lapsille. Ikävuosia tärkeämpää on, että jaksat keskittyä joogaamaan koko 45 minuutin ajan. Tähän liittyy kaksi tärkeää joogatunnin sääntöä:

– Joogatunnilla ei jutella, mutta opettajalta saa tietenkin aina kysyä, ja opettaja tarvittaessa myös avustaa asennoissa.

– Jooga-asennoissa viivytään rauhallisesti hengitellen, olipa kyseessä sitten kehoa huoltava, venyttävä asento, tai jännittävämpi, akrobaattisempi liike.

Näitä asioita tietenkin myös harjoitellaan yhdessä joogatunneilla, joten tule rohkeasti mukaan!

Lasten oma Ilmajoogakurssi keskiviikkoisin klo 17.00-17.45

Kurssikertoja on 11

Kurssin hinta 132€

Lapsen poissaolon ilmajoogasta voi  aikuinen tai lapsi itse korvata jollain Valotilan viikkotunnilla kurssin ajan.

Ilmajoogasta saat:
– Hauskan uuden liikuntaharrastuksen
– Voimaa ja ketteryyttä
– Rohkeutta kokeilla uutta
– Keskittymiskykyä

Valotilan ilmajoogaa opettaa kokenut ilmajoogaopettaja Päivi Salminen. Päivi on itse joogannut 90-luvun teinivuosistaan asti, harrastanut ilmajoogaa 10 vuoden ajan ja opettanut joogaa vuodesta 2014. Päivi myös kouluttaa uusia ilmajoogaopettajia.