Valotila syntyi kahden yrittäjän intohimosta ja rakkaudesta mielen ja kehon liikuttamiseen. Me näemme elämän mahdollisuutena, joka odottaa ottajaansa. Sinä olet kaunis, upea ja loistat. Me näemme tämän potentiaalin jokaisessa. Visiomme onkin saada Sinut näkemään samoin silmin.  Haluamme tarjota elämyksiä ja kokemuksia. Tavoitteemme on herätellä, innostaa ja viihdyttää. Onnistumisen kokemus on paras palkinto. Sen haluamme Sinulle antaa. Me Valotilassa olemme tasapainon, kohtuullisuuden ja ilon sanansaattajia, jotka taistelemme pikadieettejä,  laihdutuskulttuureja ja pakkoliikuntaa vastaan. Kaikki kumpuaa sisältä, vapaasta tahdosta ja jokaisen yksilöllisen liikkujan ja kokijan tarpeesta. Me autamme sinua omalla tielläsi. Valotila kulkee matkassa, kuin koti kotilon selässä.

Valotilan studio sijaitsee Hämeenlinnassa, Sairion kaupunginosassa, vain kivenheiton päässä Aulangon upeasta puistometsästä. Tilassamme pääset liikkumaan ja viihtymään. Monipuoliset viikkotunnit, workshopit, tapahtumat ja teemaillat tarjoavat makuja monenlaiseen nälkään. Haluat sitten joogata, treenata, perehtyä herkullisiin kasvisruokiin, nauttia kirjallisuudesta tai kulttuurista, on Valotila Sinua varten.

Valotilan avajaisia vietämme elokuun lopulla.

Koe Valotila ja tunne iloa, innostumista ja onnistumista missä ikinä oletkin. Valotila tarjoaa paljon myös verkossa. Olemme paketoineet palvelumme käyttöösi ympäri Suomen. Verkkokurssimme, valmennuksemme ja tuntimme ovat käytettävissäsi paikasta tai ajasta riippumatta. Sukella sivuillemme ja löydä itsellesi sopiva tapa löytää oma Valotilasi.