Valmista

Valotilan remontti on nyt valmis. Valotila kutsuu Sinut tutustumaan, ihastumaan ja liikkumaan kanssamme.

Kaiken tämän hulluuden  ja uuteen normaaliin sopeutumisen keskellä meillä syntyi idea. Se tapahtui kuin itsestään. Olimme keväällä miettineet visiotamme ja arvojemme työhön liittyen. Liikkujan koti-treenejä kuvattiin olohuone olosuhteissa ja meistä tuntui, että työmme ja ajatuksemme tarvitsivat jotakin suurempaa ja avarampaa. Meidän molempien suunnitelmat olivat muuttuneet kokonaan kevään osalta. Kalenteri oli tyhjä ja pöytä oli puhdas. Tila uuden syntymiselle oli luotu.

Me uskomme, että kaikella on tarkoitus vaikkakin se voi näyttäytyä vasta paljon myöhemmin. Tähän vaikuttaa varmasti tapamme katsoa elämää. Jokainen uusi tilanne antaa mahdollisuuden, jos siihen vain osaa tarttua. Vuokrattava kyltti toimitilamme ikkunassa oli tullut vastaan monilla iltakävelyillä. Yhtenä toukokuun päivänä otimme puhelimen käteen ja soitimme numeroon, joka oli teipattu tilan ikkunoihin. Tilaa pääsimme katsomaan ja sopimus syntyi nopeasti.

Meillä oli selkeä näkemys kevään pohjalta, mitä halusimme ja minkälaisen paikan tahdoimme rakkaille asiakkaillemme rakentaa. Kodikas, tunnelmallinen ja valoisa. Paikka, joka tarjoaa lempeän ympäristön joogata, liikkua ja toteuttaa itseään. Halusimme tilan mahdollistavan myös erilaiset kulttuurin ja taiteen toteuttamisen puitteet. Luonto ja metsä olivat lähellä ja annoimme niiden levittäytyä Valotilaan. 

Remontointi, aikatauluttaminen ja uuden rakentaminen ei ollut meille vierasta, mutta näin jälkeenpäin yllätyimme silti miten hyvin kaikki pysyi aikataulussa ja valmistui sovitusti. Kaikki tämä vaati toki pitkiä päiviä, lyhyitä yöunia, sovittelua ja ennen kaikkea puhdasta ruumiillista työtä. Saimme apua ja ideoita rakkailta ihmisiltä, mutta pääosin remontti tapahtui omin hartiavoimin. Loppujen lopuksi asiat asettautuivat paikoilleen kuin itsestään. Vanha puutalo kertoi meille tarinaansa ja me kuuntelimme.

Nyt studiomme Sairiossa on valmis. Viimeiset tavarat aseteltiin paikoilleen sunnuntai-iltana, jonka jälkeen me suuntasimme pienelle, mutta ansaitulle lomalle. Paljon on vielä tehtävää ja järjestettävää, mutta Valotila avaa ovensa Sinulle maanantaina 24.8.2020. Pääset viikon ajan tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme ennen syyskauden alkamista. Tervetuloa Valotilan 3€ kokeilutunneille (kaikki jooga- ja kuntotunnit), joihin voit osallistua varaamalla paikkasi ajanvarausjärjestelmästä: https://vello.fi/valotila/

Odotamme innolla tapaavamme Sinut!

-Eva & Sirja