Yhteystiedot

Valotila Hämeenlinnassa

Puhelinkatu 12, 13130 Hämeenlinna 

Valotilan studio sijaitsee Kaurialan kaupunginosassa. Sisään Valotilaan pääset Kuntokeitaan pääovesta. Kuntokeitaan ovien ollessa kiinni, lähetämme sinulle varausvahvistuksen mukana koodin, jolla pääset sisään. Parkkipaikkoja on pihassa runsaasti. Parkkeerata voi iltaisin kaikille kiinteistön vapaille paikoille.

eva@younga.fi
044 978 0083

Lähetä meille viestiä

Eva Travanti

eva@younga.fi
Puh. 044 978 0083

Eteenpäin vievänä voimanani on intohimo ja rakkaus elämiseen. Olen ohjannut erilaisia tanssi- ja ryhmäliikuntatunteja tyttösestä asti ja työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin parissa jo yli toistakymmentä vuotta. Liikunta ja liikuttaminen on minulle elämäntapa ja samalla työ. Kouluttautuessani olen kahlannut läpi lähes kaikki alan tarjoamat lajikoulutukset. Nykyään olen keskittynyt enemmän rauhallisempiin lajeihin ja etenkin joogaan, mutta ilolla tarjoan asiakkailleni myös vauhdikkaampia liikunta kokemuksia. Myös erilaiset luennot ja ideapäivät onnistuvat hyvin. 

Olethan minuun yhteydessä kun haluat järjestää ryhmällesi tai työporukallesi ohjelmaa Valotilassa. Yhdessä suunnittelemme juuri Sinun tarpeisiisi rakennetun ja palvelevan kokonaisuuden.