Skip to content Skip to footer

Yhteystiedot

Valotila Hämeenlinnassa

Aulangontie 44, 13220 Hämeenlinna
eva@younga.fi
044 978 0083

Eva Travanti

eva@younga.fi
Puh. 044 978 0083
www.younga.fi

Eteenpäin vievänä voimanani on intohimo ja rakkaus elämiseen. Olen ohjannut erilaisia tanssi- ja ryhmäliikuntatunteja tyttösestä asti ja työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin parissa jo toistakymmentä vuotta. Liikunta ja liikuttaminen on minulle elämäntapa ja samalla työ. Kouluttautuessani olen kahlannut läpi lähes kaikki alan tarjoamat lajikoulutukset. Nykyään olen keskittynyt enemmän rauhallisempiin lajeihin ja etenkin joogaan, mutta ilolla tarjoan asiakkailleni myös vauhdikkaampia liikunta kokemuksia. Myös erilaiset luennot ja ideapäivät onnistuvat hyvin. 

Olethan minuun yhteydessä kun haluat järjestää ryhmällesi tai työporukallesi ohjelmaa Valotilassa. Yhdessä suunnittelemme juuri Sinun tarpeisiisi rakennetun ja palvelevan kokonaisuuden.

Sirja Hannula

sirja@sirjapt.fi
Puh. 050 552 6923
www.sirjapt.fi

Olen Sirja, yrittäjä & innostuja, joka rakastaa elämää sen kaikkine kiemuroineen ja polkuineen. Intohimoni on oivaltaa uutta elämästä, ihmisenä olemisesta ja kasvamisesta. Rakastan hyvää ruokaa ja kasvisruokareseptien kokeilua. Uppoudun mielelläni tarinoihin, kuviin, lukemiseen ja kirjoittamiseen. Luonnossa liikkuminen on minulle tärkeä tapa voimaantua. Koen olevani parhaimmillani, kun saan jakaa ajatuksiani ja innostaa ihmisiä oppimaan uutta itsestään ja elämästä. 

Valotilassa ohjaan monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, joista löytyy valinnanvaraa niin treenihirmuille kuin liikkumista aloittelevillekin. Pidän myös kasvisruokaan ja hyvinvointiin liittyviä verkkokursseja sekä teemapäiviä. 

Valotilan sijainti

Lähetä meille viestiä

Valotilan studio

Aulangontie 44

13220 Hämeenlinna

Yhteystiedot

eva@younga.fi
Puh. 044 978 0083

Valotila © 2020 All Rights Reserved