Palvelut

Valotila Hämeenlinnassa

 Valotila on paikka kehon, mielen ja hengen hyvinvoinnille. Studio tarjoaa monipuoliset palvelut yksityisille ja yrityksille. Kaikki jooga ja kuntotunnit löydät varauskalenterista. Tunneille voit osallistua ilman kausimaksuja tai pitkää sitoutumista. Varaa paikkasi!

Studioni sijaitsee Hämeenlinnassa, Sairion kaupunginosassa, vain kivenheiton päässä Aulangon upeasta puistometsästä.

Valotilan kantavana ajatuksena on kokonaisvaltainen kehon&mielen hyvinvointi. Valotilan studilolla voit joogata ilmassa, maassa, lämmössä, dynaamisesti tai lempeästi ja treenata monipuolisesti ohjatuilla kuntotunneilla. Olet tervetullut osallistumaan innostaviin tapahtumiin, työpajoihin ja iltamiin liikunnan, joogan, kulttuurin tai vaikka taiteen parissa.

Valotilassa järjestyvät helposti myös yrityksesi tai ystäväporukkasi erilaiset hyvinvointipäivät ja tapahtumat. Ole ihmeessä yhteydessä ja rakennamme yhdessä juuri Sinun tarpeisiisi sopivan palvelun.

Valotila verkossa

Tervetuloa Valotilan verkkopalveluiden pariin. Ajatuksena ja toiveenani on liikuttaa kehoasi ja mieltäsi missä ikinä oletkin. Haluan tarjota visioni ja arvojeni mukaista palvelua jokaiselle paikasta ja ajasta riippumatta.  

Näkisin ja kohtaisin Sinut mielelläni kasvotusten, mutta se ei aina ole mahdollista etäisyyden tai aikataulujen ristikkäisyyden takia. Pääsetkin liikkumaan, joogaamaan ja voimaantumaan kanssani myös erilaisten verkkovalmennusten ja Liikkujan koti – palvelun kautta.