Skip to content Skip to footer

Palvelut

Valotila Hämeenlinnassa

Valotila on uusi hyvinvointistudio, joka aukeaa elo-/syyskuun vaihteessa. Avajaisviikkoa vietämme viikolla 35. Olet silloin tervetullut tutustumaan tunteihimme ja palveluihimme. Syyskausi alkaa maanantaina 31.8.2020. Kaikki jooga ja kuntotuntimme löydät varauskalenterista. Ilmoittaudu mukaan!

Studiomme sijaitsee Hämeenlinnassa, Sairion kaupunginosassa, vain kivenheiton päässä Aulangon upeasta puistometsästä.

Valotilan kantavana ajatuksena on kokonaisvaltainen kehon&mielen hyvinvointi. Valotilan studilolla voit joogata ilmassa, maassa, lämmössä, dynaamisesti tai lempeästi ja treenata monipuolisesti ohjatuilla kuntotunneilla. Olet tervetullut osallistumaan innostaviin tapahtumiin, työpajoihin ja iltamiin liikkumisen, joogan, kulttuurin tai vaikka kasvisruokareseptien parissa.

Valotilassa järjestyvät helposti myös yrityksesi tai ystäväporukkasi erilaiset hyvinvointipäivät ja tapahtumat. Ole ihmeessä yhteydessä ja rakennamme yhdessä juuri Sinun tarpeitasi

Valotila verkossa

Tervetuloa Valotilan verkkopalveluiden pariin. Ajatuksena ja toiveenamme on liikuttaa kehoasi ja mieltäsi missä ikinä oletkin. Haluamme tarjota visiomme ja arvojemme mukaista palvelua jokaiselle paikasta ja ajasta riippumatta.  

Näkisimme ja kohtaisimme Sinut mielellämme kasvotusten, mutta se ei aina ole mahdollista etäisyyden tai aikataulujen ristikkäisyyden takia. Pääsetkin liikkumaan, joogaamaan ja voimaantumaan kanssamme myös erilaisten verkkovalmennusten ja Liikkujan koti – palvelumme kautta.

Valotilan studio

Aulangontie 44

13220 Hämeenlinna

Yhteystiedot

eva@younga.fi
Puh. 044 978 0083

Valotila © 2020 All Rights Reserved