Remontti Reetat

Kunnonmatka Remontti Reettojen kanssa kohti kesää starttasi jo, mutta ei hätää...

Syksyllä 2024 sinulla on uusi mahdollisuus lähteä mukaan.

Haetko kadonnutta liikunnan iloa, uutta virettä elämään ja kevyempää mieltä ja kehoa?

Syyskuun alussa 2024 starttaa Remontti Reettojen kunnonmatka kohti uutta vuotta ja elämää. Matka tarjoaa kohotusta kunnolle, fiilikselle ja motivaatiolle. Treenaamme oman ryhmän kanssa kerran viikossa hyvällä porukalla. Ryhmä pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja ja liikunnan muotoja. Tärkeintä tekemisessä on ilo ja mielekkyys. Hiki otsalla, mutta hymy kasvoilla jokainen onnistuu varmasti parantamaan omaa kuntoaan ja kenties pudottamaan muutaman kilonkin.

Matkan kesto  to 5.9. -19.12.2024

Klo 18.30 – 19.30

 Kesto 16 viikkoa ja  14 yhteistä ryhmän omaa treeniä, jumppaa ja tapaamista, sekä rajaton Valotilan jooga -ja ryhmäliikuntakalenterin käyttö kurssin aikana)

Yhteiset treenit  klo 18.30 – 19.30 Valotilalla ja ulkona nauttien vuodenajan vaihtumisesta.

Tapaamisten lisäksi pääset viikottain viikkotehtävän kimppuun. Sen tarkoitus on innostaa ja motivoida Sinua matkallasi. Aiheina ovat elämämme peruspilarit, eli ravinto, lepo, palautuminen ja aktiivisuus. Tuhti paketti ideoita terveellisestä syömisestä, liikunnasta ja elämän ilosta putkahtaa sähköpostiisi joka viikko yhteisen reissumme ajan.

Lisäksi tutustumme kurssilla kuntosaliharjoitteluun ja käymme  leppoisilla lauantaipäivän “terapiakävelyillä” luonnosta ja raittiista ilmasta nauttien. 

Voit osallistua matkaan oman aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan. Tämän kattavampaa pakettia treeniä ja hyvää oloa ei varmasti ole tarjolla missään.

Olisiko tämä Sinua varten?

Tule ihmeessä kokeilemaan. Takuu varmasti löydät taas ilon liikunnasta ja uutta virettä kaamokseen. Innostutaan, aloitetaan ja matkataan yhdessä kohti hyvää oloa!

Matkan hinta on  330€. TARJOUS 15.8.2024 ASTI 300€!

Ilmoittautua voi varausjärjestelmän kautta.

Maksutavat käteinen, lasku, verkkokauppa, ePassi, Edenred, Smartum. Normaali hinnan voi maksaa myös kahdessa erässä sovitusti.