Remontti Reetat

Kunnonmatka Remontti Reettojen kanssa kohti kevättä

Haetko kadonnutta liikunnan iloa, uutta virettä elämään ja kevyempää mieltä ja kehoa?

Tammikuun 2023 alussa starttaa Remontti Reettojen kunnonmatka kohti kevättä. Matka tarjoaa kohotusta kunnolle, fiilikselle ja motivaatiolle. Treenaamme kerran viikossa hyvällä porukalla. Ryhmä pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja ja liikunnan muotoja. Tärkeintä tekemisessä on ilo ja mielekkyys. Hiki otsalla, mutta hymy kasvoilla jokainen onnistuu varmasti parantamaan omaa kuntoaan ja kenties pudottamaan muutaman kilonkin.

Matkan kesto 12.1. – 30.3.2023. (12 viikkoa ja 12 yhteistä ryhmän omaa treeniä, jumppaa ja tapaamista, sekä rajaton Valotilan jooga -ja ryhmäliikuntakalenterin käyttö kurssin aikana)

Yhteiset treenit torstaisin klo 18.10-19.10. Liikumme sekä sisällä Valotila studiolla, että ulkona nauttien syysilloista.

Tapaamisten lisäksi pääset viikottain viikkotehtävän kimppuun. Sen tarkoitus on innostaa ja motivoida Sinua matkallasi. Aiheina ovat elämämme peruspilarit, eli ravinto, lepo, palautuminen ja aktiivisuus. Tuhti paketti ideoita terveellisestä syömisestä, liikunnasta ja elämän ilosta putkahtaa sähköpostiisi joka viikko yhteisen reissumme ajan.

Olisiko tämä Sinua varten?

Tule ihmeessä kokeilemaan. Takuu varmasti löydät taas ilon liikunnasta ja uutta virettä kaamokseen. Innostutaan, aloitetaan ja matkataan yhdessä kohti hyvää oloa!

Matkan hinta on 265 €.

Ilmoittautua voi varausjärjestelmän kautta.

Maksutavat käteinen, lasku, ePassi, Edenred, Smartum ja Eazybreak.