Skip to content Skip to footer

Valotilan Visio

Logo_lehdistä_kokeilu

Valotila syntyi kahden yrittäjän intohimosta ja rakkaudesta mielen sekä kehon liikuttamiseen. Me näemme elämän mahdollisuutena, joka odottaa ottajaansa. Sinä olet kaunis, upea ja loistat. Me näemme tämän potentiaalin jokaisessa. Visiomme onkin saada Sinut näkemään samoin silmin. Haluamme tarjota elämyksiä ja kokemuksia.

Tavoitteemme on herätellä, innostaa ja viihdyttää. Onnistumisen kokemus on paras palkinto. Sen haluamme Sinulle antaa.

Me Valotilassa olemme tasapainon, kohtuullisuuden ja ilon sanansaattajia, jotka taistelemme pikadieettejä, laihdutuskulttuuria ja pakkoliikuntaa vastaan. Kaikki kumpuaa sisältä, vapaasta tahdosta ja jokaisen yksilöllisen liikkujan ja kokijan tarpeesta. Me autamme sinua omalla tielläsi. Valotila kulkee matkassa kuin koti kotilon selässä.

Valotilan tiimi

Eva Travanti

eva@younga.fi
Puh. 050 358 6575

Eteenpäin vievänä voimanani on intohimo ja rakkaus elämiseen. Olen ohjannut erilaisia tanssi- ja ryhmäliikuntatunteja tyttösestä asti ja työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin parissa jo toistakymmentä vuotta. Liikunta ja liikuttaminen on minulle elämäntapa ja samalla työ. Kouluttautuessani olen kahlannut läpi lähes kaikki alan tarjoamat lajikoulutukset. Nykyään olen keskittynyt enemmän rauhallisempiin lajeihin ja etenkin joogaan, mutta ilolla tarjoan asiakkailleni myös vauhdikkaampia liikunta kokemuksia. Myös erilaiset luennot ja ideapäivät onnistuvat hyvin. 

Olethan minuun yhteydessä kun haluat järjestää ryhmällesi tai työporukallesi ohjelmaa Valotilassa. Yhdessä suunnittelemme juuri Sinun tarpeisiisi rakennetun ja palvelevan kokonaisuuden.

Sirja Hannula

sirja@sirjapt.fi
Puh. 050 552 6923

Olen Sirja, yrittäjä & innostuja, joka rakastaa elämää sen kaikkine kiemuroineen ja polkuineen. Intohimoni on oivaltaa uutta elämästä, ihmisenä olemisesta ja kasvamisesta. Rakastan hyvää ruokaa ja kasvisruokareseptien kokeilua. Uppoudun mielelläni tarinoihin, kuviin, lukemiseen ja kirjoittamiseen. Luonnossa liikkuminen on minulle tärkeä tapa voimaantua. Koen olevani parhaimmillani, kun saan jakaa ajatuksiani ja innostaa ihmisiä oppimaan uutta itsestään ja elämästä. 

Valotilassa ohjaan monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, joista löytyy valinnanvaraa niin treenihirmuille kuin liikkumista aloittelevillekin. Pidän myös kasvisruokaan ja hyvinvointiin liittyviä verkkokursseja sekä teemapäiviä. 

Valotilan studio

Aulangontie 44

13220 Hämeenlinna

Yhteystiedot

eva@younga.fi
Puh. 044 978 0083

Valotila © 2020 All Rights Reserved