Juoksukoulu

”Se erilainen juoksukoulu” Juoksukoulu aloittelijoille ja jo hieman hölkänneille starttaa seuraavan kerran keväällä 2024.

Haaveiletko lenkille lähdöstä tai siitä kuuluisasta flow-tunteesta juostessa? Tuntuuko juoksu ja hölkkä pelkältä puurtamiselta ja innostus laantuu ensimmäisen tai toisen kerran jälkeen? Jos nämä ajatukset kuulostavat tutuilta ja yksin ei tule lenkille lähdettyä, lähdetään yhdessä. Jokaviikkoisilla monipuolisilla treeneillä ja harjoitteilla jalkasi saavat siivet ja matkasi parempaan kuntoon on jo hyvässä vauhdissa. Kurssilta saat yksinkertaisen juoksuohjelman, jota noudattamalla kehität kuntoasi ja jaksat paremmin.

 

Kurssiaika: 

Klo: 

Poissaolot kurssilta voi korvata 15.6.2024 mennessä Valotilan viikkotunneilla.

Tutustumme Hämeenlinnan monipuolisiin maastoihin, lenkkipolkuihin, portaisiin ja metsäreitteihin. Ohjeistan juoksijan tekniikkaa, voimaharjoittelua, kehonhuoltoa ja palautumista. Tämä kurssi on erittäin kattava ja taatusti onnistumisen tunteen osallistujilleen antava. Tärkeintä on ulkona yhdessä liikkuminen, onnistumisen ja oivaltamisen tunne, sekä hyvä mieli jokaiselle.

Käytössäsi on kurssin ajan Juoksijan koti – facebook ryhmä, joka tarjoaa
vinkkejä ja videoita juoksijan lihaskuntoon ja kehonhuoltoon.

Aikaisempaa juoksutaustaa ei tarvita. Alustakin voi aloittaa. Kurssi antaa ideoita ja vinkkejä myös hölkkääjille, jotka tavoittelevat kehittymistä lajissa. Jokainen huomioidaan henkilökohtaisesti ja loistava porukka tsemppaa treeneissä. Varaa pian paikkasi juoksukouluun!

Ohjelma:

. Juoksijan varusteet, askellus ja tekniikka 1 – Linnanpuisto

. Tuloksellinen juoksuohjelma, askellus ja tekniikka 2 –
Linnanpuisto

 . Juoksijan lihaskuntotreeni – Kauriala

 . Sykealueet harjoittelussa – Linnanpuisto

 . Ylämäki, alamäki ja porrastreeni – Ahvenisto

. Polkujuoksu ja erilaiset maastot – Ahvenisto

. Rantalenkki – Linnanpuisto

Hinta: 98 €

Kurssi sisältää seitsemän (7) ohjattua kertaa, 12 viikon juoksuohjelman,
lihaskuntotreenin juoksijalle, kehonhuoltovinkit juoksijalle,
infopaketin juoksijan yleisimmistä rasitusvammoista, niiden hoidosta ja ehkäisystä, viikkokirjeen vinkkeineen ja ideoineen ja Juoksijan koti –
verkkoalustan vapaan käytön juoksukoulun ajan. Tärkeimpänä sisältönä näen kuitenkin onnistumisen kokemuksen ja hyvän mielen jokaiselle osallistujalle.

Lisätiedot: eva@younga.fi