Tapahtumat

Kunnonmatka - kohti kesää, parempaa kuntoa ja elämäniloa

Haetko kadonnutta liikunnan iloa, uutta virettä elämään ja kevyempää mieltä ja kehoa?

Toukokuun puolessa välissä aloitan Hämeenlinnassa lyhyen kuuden viikon intensiivi kohotuksen kunnolle, fiilikselle ja motivaatiolle. Treenaamme kaksi kertaa viikossa hyvällä porukalla. Ryhmä pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja ja liikunnan muotoja. Tärkeintä tekemisessä on ilo ja mielekkyys. Hiki otsalla, mutta hymy kasvoilla jokainen onnistuu varmasti parantamaan omaa kuntoaan ja kenties pudottamaan muutaman kilonkin.

Matkan kesto 17.5. – 23.6.2021. (6 viikkoa ja 12 yhteistä treeniä, jumppaa ja tapaamista)

Yhteiset treenit maanantaisin klo 16.45 ja keskiviikkoisin klo 19.15. Voit osallistua kuuden viikon aikana vaikka kaikille kahdelletoista kerralle tai sovittaa ohjelmaa omaan aikatauluusi sopivaksi. Liikumme pääasiassa ulkona, mutta myrskyn yllättäessä pääsemme turvaan myös sisätiloihin.

Tapaamisten lisäksi pääset viikottain viikkotehtävän kimppuun. Sen tarkoitus on innostaa ja motivoida Sinua matkallasi. Aiheina ovat elämämme peruspilarit, eli ravinto, lepo, palautuminen ja aktiivisuus. Tuhti paketti ideoita terveellisestä syömisestä, liikunnasta ja elämän ilosta putkahtaa sähköpostiisi joka viikko yhteisen reissumme ajan.

Olisiko tämä  Sinua varten? 

Tule ihmeessä kokeilemaan. Takuu varmasti löydät taas ilon liikunnasta ja uutta virettä kesään. Miksi aloittaa syksyllä, kun sen voi tehdä nyt?

Matkan hinta on 120€ 

Ilmoittautua voi minulle sähköpostilla eva@younga.fi tai varausjärjestelmän kautta TÄSTÄ.

 

Maksutavat käteinen, lasku, ePassi, Edenred, Smartum ja Eazybreak.

kunnonmatka

Ilmatarten ilmajoogatunnit touko -ja kesäkuussa

Herkullinen harjoitus kaikille ilmajoogan ystäville.

PE 7.5. Klo 17.00 – 18.30 ILMATARTEN ILMAJOOGA

PE 11.6. KLO 17.00 – 18.30 ILMATARTEN ILMAJOOGA

Tällä tunnilla antaudumme harjoitukselle kokeillen, leikitellen, riippuen ja roikkuen välillä pääkin alaspäin. Ilmajoogassa tunnilla käytetään apuna katosta riippuvaa joogaliinaa. Kangas tukee harjoitustamme ja edesauttaa kehoa ja mieltä vapautumaan kireydestä. Kankaan avulla ja painovoimaa uhmaten löydämme aivan uusia puolia joogaharjoituksesta. Ilmajoogatunnilla harjoittelu tapahtuu perinteisesti matolla, osaksi liinan tukea apuna käyttäen tai kokonaan liinan varassa roikkuen. Tunnilla edetään rauhallisesti ja jokainen yksilöllisesti huomioiden. Ilmajoogatunnille osallistutaan pitkähihaisessa paidassa ja housuissa, sekä ilman koruja. Vältetään myös vahvoja hajusteita. Näin huolehdimme kaikki kankaiden hygieniasta ja kunnosta.

Tunneille pääset ilmoittautumaan varausjärjestelmän kautta.  Osallistumisesta tulee sitova 24 tuntia ennen tapahtumaa. Sen jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutetaan täysi hinta. 

Ilmatarten ilmajooga harjoituksen hinta on 20€

 Maksutavat käteinen, maksukortti, ePassi, Edenred, Smartum, Eazybreak, verkkokauppa ja Mobilebay

Total Yin

Jouni Hallikaisen kanssa

Upea Jouni Hallikainen saapuu Hämeenlinnaan kevään ja talven aikana pitämään rakastettuja Total Yin – workshoppeja. Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää kolme tuntia. Aika ei tule pitkäksi Jounin lempeää ääntä ja opetusta kuunnellessa. 

Jounin lauantaipäivät Hämeenlinnassa ovat 30.1., 10.4. ja 5.6.2021. Jokaisena kertana hän järjestää 2 workshoppia. 

Suosittelen varaamaan paikan pikapuolin. Nämä tunnit menevät nopeasti täyteen. 

Lisätiedot ja paikan varaus TÄSTÄ

www.jounihallikainen.fi
www.totalyin.fi

Total

Sointukylvyt Valotilassa

Alkukesästä pääset kylpemään lempeiden ja voimaannuttavien äänien maailmassa. 

Bloomingtonin ihana Tanja Reijomaa järjestää  Valotilassa sointukylpyhetkiä. Aikataulut päivitetään pian.

Torstaina klo 
Torstaina  klo 
Torstaina  klo 
Torstaina  klo 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen TÄSTÄ

www.bloomington.fi