Skip to content Skip to footer

Tapahtumat

Joogan peruskurssit

Kiinnostaako joogan aloittaminen?

Oletko harrastanut joogaa jo hetken, mutta haluaisit tarkastella syvemmin omia asanoitasi ja linjauksiasi?

Kuulostavatko joogatunneilla käytetyt asananimet, termit ja sanat vierailta ja haluaisit oppia lisää?

Tervetuloa joogan peruskurssille kuulemaan ja oppimaan lisää joogasta ja itsestäsi. Asetutaan joogamatolle rauhassa, tutustutaan joogan fyysisen puolen, eli asanaharjoittelun maailmaan ja mietitään hengityksen vaikutusta osana joogaharjoitusta. Kokeilemme yhdessä myös yksinkertaista keskittymisharjoitusta, jonka voi viedä joogamatolta myös omaan arkeesi. Tällä kurssilla emme syvenny joogafilosofian syövereihin, vaan lähestymme joogaa arkisena hyvinvoinnin ja rauhoittumisen työvälineenä. Kurssin jälkeen sinun on helpompi olla läsnä kehossasi ja vapautua mielesi virrasta joogaharjoituksen aikana. 

Syksyn ensimmäinen peruskurssi täyttyi nopeasti ja sai paljon kiitosta. Lisäsimmekin uuden kurssin kalenteriin.

Syksyn toinen joogan peruskurssi järjestetään lauantaina 10.10.2020 klo 15.00 – 17.00. 

Kurssille voit ilmoittautua varausjärjestelmämme kautta. Kurssi maksaa 20€ tai voit käyttää kurssiin myös Valotilan joogakymppikortin yhden raksin. Kurssin voit maksaa verkkokaupan kautta etukäteen, liikuntasovelluksilla (Smartum, Eazybreak, Edenred ja ePassi) tai paikan päällä käteisellä, kortilla ja kymppikortilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Asana workshop Ilmajoogaliinoilla

Tämä workshop on juuri Sinulle, joka haluat uutta näkökantaa asanoidesi linjaamiseen ja tuntuman hakemiseen. Ilmajoogaliinaa apuna käyttäen asanat saavat aivan uudenlaista luonnetta ja maustetta. Jooga asanoista avautuu uusia puolia ja pystyt asettumaan niihin helpommin, voimakkaammin ja samalla syvemmin. Ilmajoogaliina antaa asanoille tukea ja antaa Sinulle lisää tilaa asettua asanaan. 

Käymme läpi tutut soturit (Virabhadrasana), kolmiot (Trikonasana), toispolviseisonnat (Parsvakonasana) ja puolikuun (Ardha Chandrasana). Tämä lyhyt kurssi soveltuu jokaiselle, joka haluaa saada omaan asana harjoitteluunsa uutta ajatusta ja oppia itsestään ja asanasta.
Workshopin lopussa teemme yhdessä lyhyen joogaflown, jossa pääsemme asettumaan läpikäytyihin asanoihin lattiaharjoituksessa. 

Workhop järjestetään lauantaina 17.10.2020 klo 11.00-13.30. Kurssille voit ilmoittautua varausjärjestelmämme kautta.  

Pukeuduthan pitkähihaiseen paitaan ja jätät turhat korut kotiin. Vältetään myös vahvoja hajusteita. 

Workshopin hinta on 35€. Sen voi maksaa etukäteen verkkokauppamme kautta tai liikuntasovelluksilla.


Valotilan studio

Aulangontie 44

13220 Hämeenlinna

Yhteystiedot

eva@younga.fi
Puh. 044 978 0083

Valotila © 2020 All Rights Reserved