Syksyllä tapahtuu

Kunnonmatka - kohti hyvää oloa, parempaa kuntoa ja elämäniloa

Haetko kadonnutta liikunnan iloa, uutta virettä elämään ja kevyempää mieltä ja kehoa?

Syyskuun alussa aloitan Hämeenlinnassa lyhyen kahdeksan viikon intensiivi kohotuksen kunnolle, fiilikselle ja motivaatiolle. Treenaamme kerran viikossa hyvällä porukalla. Ryhmä pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja ja liikunnan muotoja. Tärkeintä tekemisessä on ilo ja mielekkyys. Hiki otsalla, mutta hymy kasvoilla jokainen onnistuu varmasti parantamaan omaa kuntoaan ja kenties pudottamaan muutaman kilonkin.

Matkan kesto 2.9. – 21.10.2021. (8 viikkoa ja 7 yhteistä treeniä, jumppaa ja tapaamista)

Yhteiset treenit torstaisin klo 18.30.  Liikumme pääasiassa ulkona, mutta myrskyn yllättäessä pääsemme turvaan myös sisätiloihin.

Tapaamisten lisäksi pääset viikottain viikkotehtävän kimppuun. Sen tarkoitus on innostaa ja motivoida Sinua matkallasi. Aiheina ovat elämämme peruspilarit, eli ravinto, lepo, palautuminen ja aktiivisuus. Tuhti paketti ideoita terveellisestä syömisestä, liikunnasta ja elämän ilosta putkahtaa sähköpostiisi joka viikko yhteisen reissumme ajan. Voit käyttää kahdeksan viikon ajan vapaavalintaista Valotilan jooga -tai kuntotuntia.

Olisiko tämä  Sinua varten? 

Tule ihmeessä kokeilemaan. Takuu varmasti löydät taas ilon liikunnasta ja uutta virettä vuoden loppuun. Innostutaan, aloitetaan ja matkataan yhdessä kohti hyvää oloa!

Matkan hinta on 149€ 

Ilmoittautua voi minulle sähköpostilla eva@younga.fi tai varausjärjestelmän kautta TÄSTÄ.

Maksutavat käteinen, lasku, ePassi, Edenred, Smartum ja Eazybreak.

kunnonmatka

Energiaa vesijumpasta - syksyn kurssi

Voutilakeskuksen iloiset ja tehokkaat vesijumpat jatkuvat taas syksyllä

AQUA  + TEHO on nimensä mukaisesti tehokasta ja hauskaa liikuntaa vedessä. Tunti sopii jokaiselle lämpimistä rytmeistä ja loistavasta tunnelmasta nauttivalle liikkujalle. Vesi elementtinä tarjoaa nivelystävällisen tavan toteuttaa rakkautta liikkumiseen. Vesijumppa on tehokas koko kehon harjoitus. Vesitreenitunneilla käytämme välillä erilaisia välineitä tehostaaksemme harjoitusta.

Kurssi 8.9.-15.12.2021

Kurssin  hinta on 198€ (14 kertaa)

Voutilakeskuksessa ei tarvitse maksaa erillistä uimahallimaksua. Allas on vain vain meidän käytössämme. 

Ilmoittautua voi minulle sähköpostilla eva@younga.fi tai varausjärjestelmän kautta TÄSTÄ.

Maksutavat käteinen, lasku, ePassi, Edenred, Smartum ja Eazybreak.

Poissaolot voi korvata Valotilan monipuolisen kunto-ja joogalukujärjestyksen tunneilla kauden aikana. Mahdollisia ulkopuolisista tekijöistä ja yrityksestäni riippumattomista syistä tapahtuvia peruutuksia ei korvata.

Ilmatarten ilmajoogat

Ilmatarten ilmajoogat jatkuvat syksyllä…

Pe 3.9.2021 klo 17.00-18.30
Pe 8.10.2021 klo 17.00-18.30
Pe 12.11.2021 klo 17.00-18.30

Harjoituksen kesto 90minuuttia.

Tällä tunnilla antaudumme harjoitukselle kokeillen, leikitellen, riippuen ja roikkuen välillä pääkin alaspäin. Ilmajoogassa tunnilla käytetään apuna katosta riippuvaa joogaliinaa. Kangas tukee harjoitustamme ja edesauttaa kehoa ja mieltä vapautumaan kireydestä. Kankaan avulla ja painovoimaa uhmaten löydämme aivan uusia puolia joogaharjoituksesta. Ilmajoogatunnilla harjoittelu tapahtuu perinteisesti matolla, osaksi liinan tukea apuna käyttäen tai kokonaan liinan varassa roikkuen. Tunnilla edetään rauhallisesti ja jokainen yksilöllisesti huomioiden. Ilmajoogatunnille osallistutaan pitkähihaisessa paidassa ja housuissa, sekä ilman koruja. Vältetään myös vahvoja hajusteita. Näin huolehdimme kaikki kankaiden hygieniasta ja kunnosta.

Tunneille pääset ilmoittautumaan varausjärjestelmän kautta.  Osallistumisesta tulee sitova 24 tuntia ennen tapahtumaa. Sen jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutetaan täysi hinta. 

Ilmatarten ilmajooga harjoituksen hinta on 20€

 Maksutavat käteinen, maksukortti, ePassi, Edenred, Smartum, Eazybreak, verkkokauppa ja Mobilebay

Total Yin Syksyllä

Jouni Hallikaisen kanssa

Upea Jouni Hallikainen saapuu Hämeenlinnaan taas syksyllä  pitämään rakastettuja Total Yin – workshoppeja. Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää kolme tuntia. Aika ei tule pitkäksi Jounin lempeää ääntä ja opetusta kuunnellessa. 

Jounin lauantaipäivät Hämeenlinnassa ovat 14.8, 23.10. ja 4.12.2021. Jokaisena kertana hän järjestää 2 workshoppia. 

Suosittelen varaamaan paikan pikapuolin. Nämä tunnit menevät nopeasti täyteen. 

Lisätiedot ja paikan varaus TÄSTÄ

www.jounihallikainen.fi
www.totalyin.fi

Total