Loppuvuodesta tapahtuu

Kunnonmatka - kohti hyvää oloa, parempaa kuntoa ja elämäniloa

Haetko kadonnutta liikunnan iloa, uutta virettä elämään ja kevyempää mieltä ja kehoa?

Marraskuun alkupuolella aloitan Hämeenlinnassa lyhyen kuuden viikon intensiivi kohotuksen kunnolle, fiilikselle ja motivaatiolle. Treenaamme kerran viikossa hyvällä porukalla. Ryhmä pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja ja liikunnan muotoja. Tärkeintä tekemisessä on ilo ja mielekkyys. Hiki otsalla, mutta hymy kasvoilla jokainen onnistuu varmasti parantamaan omaa kuntoaan ja kenties pudottamaan muutaman kilonkin.

Matkan kesto 11.11. – 16.12.2021. (6 viikkoa ja 6 yhteistä treeniä, jumppaa ja tapaamista)

Yhteiset treenit torstaisin klo 18.00-19.00.  Liikumme pääasiassa sisällä, mutta välillä voimme treenata myös ulkosalla.

Tapaamisten lisäksi pääset viikottain viikkotehtävän kimppuun. Sen tarkoitus on innostaa ja motivoida Sinua matkallasi. Aiheina ovat elämämme peruspilarit, eli ravinto, lepo, palautuminen ja aktiivisuus. Tuhti paketti ideoita terveellisestä syömisestä, liikunnasta ja elämän ilosta putkahtaa sähköpostiisi joka viikko yhteisen reissumme ajan. Voit käyttää kuuden viikon ajan vapaavalintaista Valotilan jooga -tai kuntotuntia.

Olisiko tämä  Sinua varten? 

Tule ihmeessä kokeilemaan. Takuu varmasti löydät taas ilon liikunnasta ja uutta virettä vuoden loppuun. Innostutaan, aloitetaan ja matkataan yhdessä kohti hyvää oloa!

Matkan hinta on 120€ 

Ilmoittautua voi minulle sähköpostilla eva@younga.fi tai varausjärjestelmän kautta TÄSTÄ.

Maksutavat käteinen, lasku, ePassi, Edenred, Smartum ja Eazybreak.

kunnonmatka

Porras -ja ulkotreenit

Porrastreenit torstaina 21.10. Klo 17.00-18.00 

Astu, loikkaa, hyppää, tamppaa tai ihan vain askella. Portaat ja rappuset ovat yksi monipuolisimmista kuntoiluvälineistä ja ovat ihan jokaisen saatavilla. Näitä treenejä on minulta pyydetty paljon ja nyt toivettasi on kuultu. 

Liikkua voi ylös tahi alas. Harjoitella voi edeten tai paikallaan pysyen. Kehoa voi kuormittaa paikallisesti tai kokonaisvaltaisemmin. Portaat luovat mahdollisuuksia moneen.

Tervetuloa kokeilemaan porrastreeniä hyvällä mielellä ja tsempillä. Harjoittelu onnistuu jokaiselta omaa kehoaan ja jaksamistaan kuunnellen.

Tapaamme torstaina 21.10. klo 17.00 Hirsimäen puolella Ahveniston sairaalaa. Tapaamispaikka on Ankkalammen vieressä oleva parkkipaikka. Harjoituksen kesto on 60 min. 

Mukaan kannattaa ottaa rutkasti vettä ja hikipyyhe. Alueella on kolmet erilaiset Portaat ja pääset tutustumaan niihin kaikkiin.

Ihan huippu treeni tulossa !

Kertamaksu 10€ ja sen voi maksaa kortilla, käteisellä tai liikuntaetuuksilla Smartum, Edenred, Eazybreak, ePassi.  Ilmoittauduthan etukäteen varausjärjestelmän kautta.

Ilmatarten ilmajoogat

Ilmatarten ilmajooga harjoituksille saadaan jatkoa loppuvuodesta…

 

Harjoituksen kesto 90minuuttia.

 

Tällä tunnilla antaudumme harjoitukselle kokeillen, leikitellen, riippuen ja roikkuen välillä pääkin alaspäin. Ilmajoogassa tunnilla käytetään apuna katosta riippuvaa joogaliinaa. Kangas tukee harjoitustamme ja edesauttaa kehoa ja mieltä vapautumaan kireydestä. Kankaan avulla ja painovoimaa uhmaten löydämme aivan uusia puolia joogaharjoituksesta. Ilmajoogatunnilla harjoittelu tapahtuu perinteisesti matolla, osaksi liinan tukea apuna käyttäen tai kokonaan liinan varassa roikkuen. Tunnilla edetään rauhallisesti ja jokainen yksilöllisesti huomioiden. Ilmajoogatunnille osallistutaan pitkähihaisessa paidassa ja housuissa, sekä ilman koruja. Vältetään myös vahvoja hajusteita. Näin huolehdimme kaikki kankaiden hygieniasta ja kunnosta.

Tunneille pääset ilmoittautumaan varausjärjestelmän kautta.  Osallistumisesta tulee sitova 24 tuntia ennen tapahtumaa. Sen jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutetaan täysi hinta. 

Ilmatarten ilmajooga harjoituksen hinta on 20€

 Maksutavat käteinen, maksukortti, ePassi, Edenred, Smartum, Eazybreak, verkkokauppa ja Mobilebay

Total Yin Syksyllä

Jouni Hallikaisen kanssa

Upea Jouni Hallikainen saapuu Hämeenlinnaan taas syksyllä  pitämään rakastettuja Total Yin – workshoppeja. Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää kolme tuntia. Aika ei tule pitkäksi Jounin lempeää ääntä ja opetusta kuunnellessa. 

Jounin lauantaipäivät Hämeenlinnassa ovat 14.8, 23.10. ja 4.12.2021. Jokaisena kertana hän järjestää 2 workshoppia. 

Suosittelen varaamaan paikan pikapuolin. Nämä tunnit menevät nopeasti täyteen. 

Lisätiedot ja paikan varaus TÄSTÄ

www.jounihallikainen.fi
www.totalyin.fi

Total