Kuntotunnit

Lihaskunto, voimaharjoittelu, liikkuvuus ja sykettä nostava harjoittelu ovat tärkeitä hyvinvointimme kannalta. Näistä kaikista osa-alueista kannattaa huolehtia tasapuolisesti. Valotilan kuntotunneilta ja ryhmäliikuntatarjonnasta löydät monipuolisen paketin näitä kaikkia. Harjoittelun ei tarvitse olla tylsää. Haluan tehdä jokaisesta tunnista elämyksen, joka tuo kasvoilllesi hymyn. Onnistumisen kokemus, ilo, uuden oppiminen ja kehittyminen ovat asioita, joita haluamme asiakkaillemme tarjota. 

Kuntotunteja pidetään Valotilan studiolla. 

Kuntotunneille voit osallistua kertamaksulla tai kymppikortilla.

 • kertamaksu on 10€
 • kymmenen kerran sarjakortti 90€

Kymppikortti on voimassa 3kk.

Maksutapoina verkkokauppa, käteinen, Mobilepay, maksukortti, Smartum, Edenred ja ePassi. Maksaa voi tuntien yhteydessä tai  Maksa verkkokaupassa >>

Muistathan varata paikkasi Valotilassa pidettäville tunneille varausjärjestelmän kautta. Varaa tunti >>

TEEMA tunti

Teema tunti tarjoaa monipuolisen kattauksen Valotilan kuntotunteja. Pääset kokeilemaan erilaisia lajeja iloisessa tunnelmassa. Syksyn Tuntien lajit näet alta:

Ma 28.8. Bodypump (Eva)

La 2.9. HelppoStep (Eva)

Ma 4.9. Kuntonyrkkeily (Eva)

La 9.9. Zumba (Eva)

Ma 11.9. Kahvakuula (Eva)

La 16.9. RVP (reisi-peppu-vatsa) (Eva)

Ma 18.9. Zumba (Eva)

La 23.9. Kehonhuolto (Päivi)

Ma 25.9. Bodypump (Eva)

La 30.9. Tehotramppa (Ansku vR.)

Ma 2.10. KnockOut (Eva)

La 7.10. Zumba+RVP (Kaisa)

Ma 9.10. FasciaMethod (Eva)

 

FasciaMethod

FasciaMethod on fysioterapeuttien kehittämä kehonhuollon menetelmä ryhmäliikuntaan. Se yhdistää dynaamisen ketjuliikkuvuusharjoittelun ja täsmävenytykset myofascialle, eli lihas -ja sidekudoskalvostolle. Tunnit sisältävät myös liikehallintaharjoittelua ja faskiakäsittelyä pallolla.  Harjoittelun tarkoituksena on edistää tuki -ja liikuntaelinten terveyttä, kehittää liikkuvuutta, esistää kehonhallintaa ja parantaa voimansiirtoa. 

Tämä tunti saa aikaan iloisia ihmeitä koko kehon liikkuvuudessa ja sopii jokaiselle vetreyttäen kankeaakin vartta. 

Tunteja tilauksesta ja maanantain ja lauantain Teemassa. 

Afterwork Bodypump

Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jonka jälkeen koko keho saa kyytiä lihasryhmä kerrallaan. Energisoiva musiikki, ammattitaitoinen ohjaus, treeni-intoa nostava tsemppi ja tehokkaaksi hiottu ohjelma tekevät tästä tunnista täydellisen paketin lihasvoimaa ja -kestävyyttä hakevalle treenaajalle. Pumppitunnit soveltuvat jokaiselle vasta-alkajasta himoliikkujaan. Näillä tunneilla huomaat voimatasosi nousevan ja hien lentävän.

Pumppi tunteja maanantain ja lauantain Teemassa ja tilauksesta.

Kehonhuolto

Voi hyvin ja huolla kehoasi. Kehonhuoltotunnilla tehdään lempeitä liikkuvuusharjoituksia, venytellään, tasapainotellaan ja harjoitellaan oman kehon taloudellista asentoa ja liikkumista. Välillä tunneilla käytetään erilaisia välineitä, kuten palloa, foamrullaa tai keppiä. Salista löytyy aina tarvittava välineistö, mutta oman maton voi ottaa matkaan mukaan.

Järjestämme erilaisia kehonhuoltotunteja tilauksesta ja niitä löytyy myös Teematunneilta.

Tehotreeni

Tämä tunti kehittää voimaa ja kestävyyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta. Treeni haastaa kokeneenkin liikkujan, mutta sopii hyvin myös vasta-alkajalle. Tunnilla keskitytään tehokkaaseen lihaskuntotreeniin monipuolista välineistöä käyttäen ja energisoivan musiikin tahdittamana. Aloitamme lämmittelyllä, jonka jälkeen vuorottelevat lihaskunto- ja sykeosuudet. Mausteena tunnilla toimivat tasapainoa, kehonhallintaa, asentotuntemusta ja motoriikka parantavat liikeyhdistelmät. Tunti ei sisällä vaikeita askelkuvioita. Vanha kunnon muokkaustunti.

Tehotreeni tunnit keskiviikkoisin Kaisan kanssa.

Tehotramppa

Tämä maanantai illan tunti yhdistää hauskuuden tehokkaaseen kestävyystreeniin. Minitrampoliinilla hyppiessä ja askeltaessa tasapaino, kestävyys, lihasten hermotus ja keskustan syvät lihakset sekä lantionpohjanlihakset joutuvat koetukselle. Trampalla hyppiminen kehittää kuntoa kuin itsestään ja samalla pitää hymyn on korvissa.  Tunti soveltuu treenihirmuille, mutta mahdollistaa reippaan harjoituksen kaikille. Liikkeitä ja tehoa voidaan soveltaa jokaisen kuntotasolle sopivaksi. Tunti soveltuu hyvin oheisharjoitteluksi  esim. juoksijoille. Tällä tunnilla on hikitakuu!

Maanantaisin Evan ohjauksessa.

Zumba

Zumba on hauska, helppo ja tehokas tanssiin ja kuntoharjoitteluun perustuva tunti. Tunnilla pääosassa on energinen musiikki. Jokainen zumbaa omalla tyylillään ja tavallaan. Zumba on suoritusvapaata niin keholle kuin mielellekin. Tunnilla et tarvitse mitään välineitä. Sinä riität. Tämä tunti on täynnä positiivista energiaa. Energinen ja iloinen musiikki on tämän tunnin eteenpäin vievä voima. Jo kolmetoista vuotta Hämeenlinnaa liikuttanut ja innostanut laji ei jätä ketään kylmäksi.

Tunnit tiistaisin ja  Teemassa Evan iloisessa seurassa. 

Syke+Muokkaus

Muokkaus on kuntotunti, joka yhdistää lihaskuntotreenin ja iloisen, mutta helpon sykeharjoittelun musiikin tahdissa. Tunnilla treenataan koko kehon lihaksistoa kehonpainoa, sekä monipuolista välineistöä apuna käyttäen. Tunnin tehoa voidaan soveltaa omalle kuntosasolle sopivaksi, eikä tunti sisällä vaikeita askelkuvioita. Jokainen tunti alkaa lämmittelyllä ja lopuksi venytellään kevyesti.  Pakkaa tunnille mukaan hikipyyhe ja juomapullo! Treenata voit sisätreenikengillä tai paljain jaloin.  

Tunnit torstai alkuillassa Ansku vRn kanssa.

HOT HIIT

Lämmitetty sali ja raskas intervalliharjoittelu tekevät tästä tunnista kovan paketin. Teemme töitä aikaa vastaan energisen musiikin siivittäminä aikaa vastaan.  Tämä tunti haastaa aktiivisenkin treenaajan, mutta aikaa vastaan työskennellessä voi toimia myös rauhallisemmin. Tunti sopii siis hyvin monipuoliselle harjoittelijakunnalle. 

Hot Hiit tunteja tilauksesta. 

KnockOut

Tämä tunti on täystyrmäys nimensä veroisesti. Vauhdikkaat isku -ja potkusarjat vuorottelevat tällä tehokkaalla hikitunnilla. Nyrkkeily ja erilaisista taistelulajeista tutut tekniikat auttavat sinua purkamaan paineita ja antavat liikettä koko keholle. Lihaskuntotreeni, joka perustuu staattisiin pitoihin viimeistelee harjoituksen. Energiaa, sykettä ja iloa vauhdikkaan musiikin kanssa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista tai nyrkkeilystä. 

Tämä tunti löytyy Teematunneista ja sitä ohjaa Eva.

Muut tunnit

Valotilasta löytyy yli 25-vuoden kokemus erilaisten ryhmätuntien ohjaamisesta. Järjestämme tapahtumia ja teemapäiviä, missä tarjoamme makupaloja erilaisista lajeista. Voimme myös rakentaa juuri sinun omalle ryhmällesi sopivan paketin tai tunnin. Ota siis ihmeessä yhteyttä. Olemme Sinua varten.

Alla esimerkkejä kuntotunneista:

 • Pilates
 • Coretreeni
 • Venyttely
 • Hulatreeni
 • Kiinteytys
 • Muokkaus
 • Reisipepputreeni
 • Tanssitunti
 • Kuntonyrkkeily
 • Hiit
 • BootCamp
 • Steptunti
 • Gymstick
 • Vesijumpat
 • Sisäpyöräily
 • Crossing