Skip to content Skip to footer

Valotilan studio

Valotila on uusi hyvinvointistudio, joka aukeaa elo-syyskuun vaihteessa. Avajaisviikkoa vietämme viikolla 35. Olet silloin tervetullut tutustumaan tunteihimme ja palveluihimme. Syyskausi alkaa maanantaina 31.8.2020. Kaikki jooga- ja kuntotuntimme löydät varauskalenterista. Ilmoittaudu mukaan!

Valotilan studio sijaitsee Hämeenlinnassa, Sairion kaupunginosassa, vain kivenheiton päässä Aulangon upeasta puistometsästä. Tilassamme pääset liikkumaan ja viihtymään. Monipuoliset viikkotunnit, workshopit, tapahtumat ja teemaillat tarjoavat makuja monenlaiseen nälkään. Haluat sitten joogata, treenata, perehtyä herkullisiin kasvisruokiin, nauttia kirjallisuudesta tai kulttuurista, on Valotila Sinua varten.

Valotila salimme on varustettu monipuolisin jooga- ja kuntoliikuntavälinein. Lähitulevaisuudessa tarkoituksemme on saada valmiiksi myös alakerran sali, joka varustetaan kokoustekniikalla ja keittiöllä. Salimme sopii erinomaisesti erilaisten tapahtumien ja hyvinvointipäivien järjestämiseen. Ole ihmeessä yhteydessä.

eva@younga.fi
Puh. 044 978 0083

Aulangontie 44
13220 Hämeenlinna

Valotilan studio

Aulangontie 44

13220 Hämeenlinna

Yhteystiedot

eva@younga.fi
Puh. 044 978 0083

Valotila © 2020 All Rights Reserved