Kertakäynti joogatunnit

Valotilan joogatunnit ovat kokonaisvaltaisia mielen ja kehon harjoituksen yhdistelmiä, jotka tuottavat rauhaa ja hyvinvointia osallistujilleen. Valotila tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia joogatunteja. Lukujärjestyksestä löydät lempeää joogaa, Yin joogaa ja dynaamisia vinyasatunteja.

15,00

Kuvaus

Valotilan joogatunnit ovat kokonaisvaltaisia mielen ja kehon harjoituksen yhdistelmiä, jotka tuottavat rauhaa ja hyvinvointia osallistujilleen. Valotila tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia joogatunteja. Lukujärjestyksestä löydät lempeää joogaa, Yin joogaa ja dynaamisia vinyasatunteja. Valotilan studiolla pääset osallistumaan myös lämpö- ja ilmajoogatunneille. Tunneilta löytyy kaikille osallistujille alustat ja muut tarvittavat apuvälineet, mutta voit ottaa mukaan myös oman joogamattosi.

Kertamaksulla voit osallistua Valotilassa  järjestettäville joogatunneille. Kertamaksu ei käy tapahtumiin. Maksu on voimassa 1kk ostosta. Joogatunneille voit osallistua kertamaksulla tai kymppikortilla. Joogatuntien kertamaksu on 15€ ja kymmenen kerran sarjakortin normaalihinta 120€.

Kun varaat paikan tunnille ja saavut paikalle, käyntisi aktivoituu. Halutessasi maksaa liikuntaetuuksilla, kuten Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak, ole yhteydessä eva@younga.fi

Muista varata paikka tunnille varausjärjestelmän kautta.