Skip to content Skip to footer

Kertakäynti joogatunnit

15,00

Valotilan joogatunnit ovat kokonaisvaltaisia mielen ja kehon harjoituksen yhdistelmiä, jotka tuottavat rauhaa ja hyvinvointia osallistujilleen. Valotila tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia joogatunteja. Lukujärjestyksestä löydät lempeää joogaa, Yin joogaa ja dynaamisia vinyasatunteja.

Valotilan joogatunnit ovat kokonaisvaltaisia mielen ja kehon harjoituksen yhdistelmiä, jotka tuottavat rauhaa ja hyvinvointia osallistujilleen. Valotila tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia joogatunteja. Lukujärjestyksestä löydät lempeää joogaa, Yin joogaa ja dynaamisia vinyasatunteja. Valotilan studiolla pääset osallistumaan myös lämpö- ja ilmajoogatunneille. Tunneilta löytyy kaikille osallistujille alustat ja muut tarvittavat apuvälineet, mutta voit ottaa mukaan myös oman joogamattosi.

Kertamaksulla voit osallistua Valotilassa ja Lyseon koululla järjestettäville joogatunneille. Kertamaksu ei käy tapahtumiin. Maksu on voimassa 1kk ostosta. Joogatunneille voit osallistua kertamaksulla tai kymppikortilla. Joogatuntien kertamaksu on 15€ ja kymmenen kerran sarjakortin normaalihinta 110€.

Kun varaat paikan tunnille ja saavut paikalle, käyntisi aktivoituu. Halutessasi maksaa liikuntaetuuksilla, kuten Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak, ole yhteydessä eva@younga.fi

Tutustu tuntikuvauksiin ja varaa paikka tunnille tästä!

Valotilan studio

Aulangontie 44

13220 Hämeenlinna

Yhteystiedot

eva@younga.fi
Puh. 044 978 0083

Valotila © 2020 All Rights Reserved