Kertakäynti kuntotunnit

Lihaskunto, voimaharjoittelu, liikkuvuus ja sykettä nostava harjoittelu ovat tärkeitä hyvinvointimme kannalta. Näistä kaikista osa-alueista kannattaa huolehtia tasapuolisesti. Valotilan kuntotunneilta ja ryhmäliikuntatarjonnasta löydät monipuolisen paketin näitä kaikkia. Harjoittelun ei tarvitse olla tylsää.

10,00

Kuvaus

Lihaskunto, voimaharjoittelu, liikkuvuus ja sykettä nostava harjoittelu ovat tärkeitä hyvinvointimme kannalta. Näistä kaikista osa-alueista kannattaa huolehtia tasapuolisesti. Valotilan kuntotunneilta ja ryhmäliikuntatarjonnasta löydät monipuolisen paketin näitä kaikkia. Harjoittelun ei tarvitse olla tylsää. Haluamme tehdä jokaisesta tunnista elämyksen, joka tuo kasvoilllesi hymyn. Onnistumisen kokemus, ilo, uuden oppiminen ja kehittyminen ovat asioita, joita haluamme asiakkaillemme tarjota.

Kuntotuntien kertamaksulla voit osallistua Valotilassa järjestettäville kuntotunneille sekä ulkotreeneihin. Kertamaksu ei käy tapahtumiin. Maksu on voimassa 1kk ostohetkestä.

Tunneille voit osallistua kertamaksulla tai kymppikortilla. Kuntotuntien kertamaksu on 10€ ja kymmenen kerran sarjakortin normaalihinta 90€.

Kun varaat paikan tunnille ja saavut paikalle, kertamaksusi aktivoituu. Halutessasi maksaa liikuntaetuuksilla, kuten Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak, ole yhteydessä eva@younga.fi. Tunnit voi maksaa myös paikanpäällä käteisellä, Mobilepaylla, maksukortilla tai liikuntaetuuksilla.

Muista varata paikka tunnille varausjärjestelmän kautta.